Beleef de Provence in huis!

Ervaar het gevoel zodra u over de drempel stapt: warmte, luxe, het goede en vrije leven. Het gevoel van de Provence. Wij creëren precies dat gevoel voor uw keuken, badkamer en interieur. Kom kijken in de showroom en ervaar het zelf.

Zodra u onze showroom binnenstapt zijn er adviseurs met verstand van het technische aspect van uw woning die u advies op maat geven. Ervaren adviseurs die meer weten dan alleen het installeren van een keuken. Zij hebben verstand van zaken en kennen de architectuur rondom uw woning. Dit maakt Provence zo uniek. 

Bij Provence kan alles! Maak daarom een afspraak en ga in gesprek met onze adviseurs die niet kunnen wachten om u te helpen met de koop van uw nieuwe keuken, badkamer en/of interieur. 

Tot snel!

Ontdek onze fascinerende showroom en laat u verrassen

Loop gewoon eens binnen. Geen afspraak nodig. U kunt gewoon rustig rondkijken zonder meteen een verkoper in uw nek! Heeft u ons toch nodig?  Dan hebben we alle tijd voor u. Dan gaan we er eens voor zitten en uiteraard hebben wij hele lekkere koffie!

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze relaties, partners, medewerkers en andere bezoekers te beschermen en daarmee een bijdrage te leveren aan het beperken van het aantal corona besmettingen. Daarom heeft Provence Creations , in navolging op de berichtgeving vanuit de overheid, een aantal maatregelen getroffen.

Showroombezoek

Wij reinigen drie keer per dag de deurklinken, trapleuningen, kranen en knoppen van kastjes.

 Daarnaast wordt onze showroom met grote regelmaat schoongemaakt.

Na elke afspraak wordt de werkplek gereinigd

Wij ontvangen u van harte, echter zonder handen schudden

Levering en montage van de keuken

 Het leveren en monteren van de keuken of badkamer gaat door zoals gepland. Als wegens het coronavirus dit niet lukt zoals gepland, wordt er zo snel mogelijk met u contact opgenomen.

   Mocht u gezondheidsklachten hebben, of tijdens het montageproces krijgen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, wij zullen dan de werkzaamheden op een later tijdstip uitvoeren.

Servicewerkzaamheden

De geplande service werkzaamheden gaan door zoals gepland.

Ook hier geldt, mocht u klachten hebben of het fijner vinden om de afspraak te verplaatsen kijken we samen met u naar een andere datum.

Onze merken