Wij gaan op afspraak werken

Door de nieuwe Covid-19 maatregelen is het tijdelijk alleen mogelijk om onze showroom vanaf 3 maart op afspraak te bezoeken. Wilt u liever dat wij bij u thuis langskomen? Dat kan ook. Dan komt onze adviseur bij u langs met verschillende staaltjes van materialen. 

Wij kunnen niet wachten om u te helpen met uw woning. Maak vrijblijvend een afspraak door te mailen naar: info@provencecreations.nl of door te bellen naar 0318-545030.

Beleef de Provence in huis!

Ervaar het gevoel zodra u over de drempel stapt: warmte, luxe, het goede en vrije leven. Het gevoel van de Provence. Wij creëren precies dat gevoel voor uw keuken, badkamer en interieur. 

Zodra u onze showroom binnenstapt zijn er adviseurs met verstand van het technische aspect van uw woning die u advies op maat geven. Ervaren adviseurs die meer weten dan alleen het installeren van een keuken. Zij hebben verstand van zaken en kennen de architectuur rondom uw woning. Dit maakt Provence zo uniek. 

Bij Provence kan alles! Maak daarom een afspraak en ga in gesprek met onze adviseurs die niet kunnen wachten om u te helpen met de koop van uw nieuwe keuken, badkamer en/of interieur. 

Tot snel!

Onze merken