Een kleine impressie

Unieke sfeervolle keukens

Provence Creations maakt bijzondere keukens, waarbij kwaliteit naast design voorop staat. Stenen bladen, massief hout en de gebruikte apparatuur van A merken, maken het tot een stijlvol geheel met een premium gevoel telkens als u weer de keuken instapt.

Ons oog voor detail

De afwerking bepaalt in hoge mate het uiteindelijke resultaat. Een keuken moet een geheel zijn en passen bij het huis. Het formaat en de plaats ervan moet goed zijn ten opzichte van de ruimte. De vloer moet passen bij die keuken. De apparatuur, de wasbak en kranen: het moet een geheel vormen. Maar wij kijken verder waar anderen ophouden. De binnenkant van de lade die moet ook mooi zijn, het scharnier van een kastje moet niet te strak aanvoelen. De kitnaden in de juiste kleur. Geen slordig afgewerkt hoekje. Dat is wat een keuken uiteindelijk dat gevoel van kwaliteit meegeeft.

Wij zitten niet vast aan een beperkt aanbod

Een keuken moet voortkomen uit een idee. Dat is een kwestie van goed luisteren naar de klant, goed kijken naar het huis, de ruimte waar hij moet komen te staan en het budget. Bij ons zit u niet vast aan louter de modellen die we in de showroom hebben staan. Dat zijn slechts voorbeelden om u te inspireren. De mooiste en beste keuken wordt toch geboren vanuit een totaal idee. Bij ons heeft u de luxe van maatwerk tegen een prijs waar anderen een standaard keuken voor leveren. Kom eens met ons een kop koffie drinken en leg vrijblijvend uw idee voor. Wij weten zeker dat we met een suggestie komen die perfect aansluit op uw wensen. En misschien nog wel beter, want met 20+ jaar ervaring en gevoel een voor design, komen we op goede suggesties waar u zelf nog niet aan gedacht had!