Keukens – Provence Creations Keukens - Provence Creations

Een keuken op maat kopen bij Provence Creations

In onze showroom treft u diverse keukenmodellen waar wij u graag mee willen inspireren. Een keuken op maat kopen kan bij Provence Creations. Wij luisteren naar de wensen die u heeft voor een keuken en zorgen vervolgens voor een prachtig ontwerp. Geen enkele ruimte is namelijk hetzelfde. Wij analyseren uw ruimte. Verwerken uw wensen in een ontwerp en zorgen zelf voor de vloer en wand kleuren.

Neem contact op

Verder kijken waar anderen stoppen

Provence Creations maakt bijzondere keukens, waarbij kwaliteit en design voorop staan. Eén van onze troeven is ons oog voor detail. De afwerking bepaalt in hoge mate het uiteindelijke resultaat. De keuken moet een geheel zijn en passen bij het huis. Het formaat en de plaats van de keuken moeten goed zijn ten opzichte van de ruimte. De apparatuur, de wasbak, de kranen, alles moet passen in het totale beeld van de keuken. Maar niet alleen de keukenapparatuur, ook de vloer en de kleur op de wand moeten aansluiten bij het geheel. Wij kijken verder waar anderen ophouden.

Onze werkwijze

Uw droomkeuken moet voortkomen uit een idee. Wij helpen u door goed te luisteren naar uw wensen, u goed te adviseren over de mogelijkheden en de ruimte te analyseren. U zit niet vast aan de modellen die wij in onze showroom hebben staan. Dat zijn slechts voorbeelden om u te inspireren. Wilt u een unieke keuken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Doordat wij werken met 3D ontwerptechnieken krijgt u gedetailleerd beeld van het ontwerp.

Prijs keuken

Waar wij veel waarde aan hechten is kwaliteit en design. Een keuken moet geheel passen bij uw woning en daarnaast ook aansluiten bij uw wensen. Een prijs voor een keuken is nooit hetzelfde. Het formaat van uw keuken moet praktisch zijn en uw keuken moet de ruimte goed benutten. Daarnaast is het fijn om alle apparatuur binnen handbereik te hebben en een indeling te creëren die goed aansluit bij uw de wensen voor het gebruik van de keuken. Op basis van uw wensen bepalen we hoe we uw keuken zo kunnen ontwerpen dat het uw droomkeuken wordt binnen uw budget. 

Kom inspiratie opdoen 

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs voor een kop koffie en leg vrijblijvend uw idee voor. Wij weten zeker dat we met een suggestie komen voor uw droomkeuken die perfect aansluit op uw wensen en misschien nog wel beter. Want met 20+ jaar ervaring en gevoel voor design, komen we op goede suggesties waar u zelf nog niet aan gedacht heeft!

Neem contact op

Uitgelichte projecten

Bezoek onze
2400m2 showroom
in Veenendaal

Routebeschrijving