Keukens – Provence Creations Keukens - Provence Creations

Elk detail is belangrijk. Waar anderen stoppen, kijken wij verder

Provence Creations maakt bijzondere keukens, met als uitgangspunt het leveren van hoogwaardige kwaliteit en exclusief design. Ook de details zijn belangrijk. Klanten komen bij ons langs omdat ze op zoek zijn naar een keuken, maar wij kijken ook naar het totaalplaatje. De gewenste opstelling, het formaat en de plaats van de keuken moeten een perfecte match vormen met uw interieurstijl en indeling van de woning. Want ook de vloer en de wandafwerking moet naadloos aansluiten bij het geheel.

Daarnaast is de inrichting van de keuken van groot belang. Denk aan de plaatsing van apparatuur, kijken naar de werkruimte van het keukenblad etc. gaan we samen met u op zoek naar praktisch én mooi. Oftewel: Provence Creations kijkt verder waar anderen ophouden.

Onze werkwijze

Wij verkopen onze keukens op basis van vertrouwen. De aanschaf van een keuken kost tijd en aandacht. Een keuken koop je toch niet in een paar uur? Daarom begint ieder kennismakingsgesprek met het goed luisteren naar uw wensen. Wij hebben diverse keukenopstellingen in onze showroom, maar dit zijn slechts voorbeelden om u te inspireren. Tijdens een persoonlijke ontmoeting gaan wij, samen met u, op zoek naar de perfecte match. Benieuwd naar het (voorlopige) eindresultaat van uw keuzes? Via ons geavanceerde 3D ontwerpsysteem gaan we met uw keukenontwerp aan de slag en kunnen we met een druk op de knop kleurkeuzes, opstellingen en materialen aanpassen. Stap voor stap passen we de keuken virtueel aan, met als einddoel het zichtbaar maken van hoe uw keuken er straks uit komt te zien: hoe leuk is dat!

Prijs keuken

Een keuken is nooit standaard en daarom zijn er ook geen standaardprijzen. Er zijn teveel details en persoonlijke wensen om de keuken ‘passend’ te maken. Op basis van uw specifieke wensen denken we mee in het creatieve proces. Met als uitgangspunt: hoe kunnen we, binnen uw budget, de door u gewenste droomkeuken realiseren.

Kom inspiratie opdoen bij Provence Creations 

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent geworden daarom nodigen we u hierbij uit. U bent altijd van harte welkom in onze showroom!

Om er zeker van te zijn dat een verkoopadviseur beschikbaar is, adviseren wij u om een vrijblijvende afspraak te maken. We starten gewoon met een bak koffie en gaan met u om de tafel zitten: eerst tijd voor een kennismaking! Tijdens dit gesprek komt van alles aan bod: uw smaak en wensenpakket, het analyseren van de ruimte(s) etc. Houd u van landelijk of juist strak en modern? Bij Provence Creations vind u keukens voor elke smaak en iedere ruimte. We gaan echter altijd uit van onze basis: het leveren van optimale kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uitgelichte projecten

Bezoek onze
2400m2 showroom
in Veenendaal

Routebeschrijving