Volledig passend interieur – Provence Creations Volledig passend interieur - Provence Creations

Alles klopt

Om rust in uw woning terug te brengen is het fijn als alles met elkaar klopt. In deze woning is dat goed gelukt. Door de gehele woning komt één materiaal en één kleurenpallet telkens terug. Op deze manier klopt alles met elkaar. Zo hebben de keuken en de badkamer dezelfde Bruchiato fronten. En wordt er gebruik gemaakt van een werkblad met bruin- en brons tinten. Diezelfde tinten komen terug in het werkblad van het badkamermeubel. De haard is bekleed met een prachtig SIBU paneel welke ook is teruggebracht in de toiletruimte. Alles klopt.

De apparatuurwand

De keuken heeft een grote apparatuurwand wat zich perfect leent voor opbergruimte van niet alleen uw keuken spullen maar ook andere huishoudelijk goed. In de wand is een tv verwerkt zodat u tijdens het bereiden van het eten ondertussen een video kan kijken. Achter de SIBU panelen van de keuken (de panelen naast de apparatuurwand) bevinden zich ook nog blinden kasten wat zorgt voor nog meer kastenruimte. Het werkblad is een bijzonder keramiek blad welke perfect past bij de sfeer van de woning.

De woonkamer

In het woonkamergedeelte is er kast tussen twee muren gebouwd waarboven een schilderij hangt. Een kast waar de spelletjes en andere documenten in bewaard kunnen worden. Het leuke is dat deze dezelfde fronten heeft als de keuken.

De toiletruimte

De toiletruimte is de kers op de taart. Het maatwerkmeubel past perfect in de ruimte. De spiegel is omlijst met bronzen SIBU panelen. Daarnaast zijn twee zwarte panelen geplaatst waarachter ledverlichting is aangebracht. Op deze manier komen de SIBU panelen extra naar voren. De wanden hebben een Porcelanosa tegel. Door de structuur van de tegel geeft deze een extra luxe ‘touch’ aan de ruimte.

De garderobe

In de garderobe is een maatwerk garderobe kast gemaakt. Hierin bevindt zich onder andere de meterkast van de woning. Daarnaast is er een uitstekende uitsparing gemaakt waarin de jassen kunnen worden opgehangen. Deze kast is weer in de bijzondere keukenfronten gemaakt.

Al deze maatwerkonderdelen worden in onze werkplaats gemaakt. Hierdoor kunnen wij snel leveren en zijn wij flexibel in het maken van diverse ontwerpen. Wilt u ook een woning waarbij alles met elkaar klopt? Maak dan snel een afspraak.

Direct het beste advies

Mogen wij uw droom waarmaken?

Kom eens langs

Bezoek onze
2400m2 showroom
in Veenendaal

Routebeschrijving