Een familiekeuken die bij de klant past – Provence Creations Een familiekeuken die bij de klant past - Provence Creations

In mei 2020 kwamen Tiny en Peter-Frans Heek uit Bunschoten- Spakenburg bij ons in de showroom. Zij vertelden dat ze via vrienden bij ons terecht waren gekomen. En dat de Provence stijl van die keuken hun heel erg aan sprak.

Na een bezoek aan onze showroom kwamen zij in contact met onze adviseur Miran. Er was meteen een klik en de diverse wensen werden met elkaar besproken. Om een beeld te krijgen van de wensen van de klant vroeg Miran om afbeeldingen. Via Tiny kreeg Miran een heus moodboard, waarop frisse kleuren, landelijke uitstraling en een grote tafel te zien waren. Hierdoor kon Miran haar creativiteit de vrije loop laten gaan en maakte zij diverse ontwerpen. Ondertussen brachten Tiny en Peter-Frans een bezoek aan Hillstones om daar het granito voor het blad uit te zoeken en ook het Experience Centre van Siemens bood de mogelijkheid om keuzes te maken. Hier laat Siemens namelijk de diverse apparaten zien en leggen zij uit hoe deze werken. Dit vergemakkelijkt de keuze van de diverse apparatuur.

Na een aantal afspraken en een bezoek aan hun huis, wat nog verbouwd moest worden, zijn zij het eens geworden over de keuken.

Een jaar na hun eerste afspraak is de keuken geplaatst en afgelopen week namen wij een kijkje in deze heerlijke familiekeuken.

 

Meer blogs lezen
Miscchien vindt u dit ook interessant

Nieuwste blogs

Direct het beste advies

Mogen wij uw droom waarmaken?

Kom eens langs

Bezoek onze
2400m2 showroom
in Veenendaal

Routebeschrijving